fbpx

Verzending en retourneren

De producten zijn alleen te bestellen vanuit en te leveren in Nederland. Per bestelling wordt momenteel €1.45 verzendkosten in rekening gebracht en vanaf €20,- al gratis verzending! Wanneer een order bevestigd is en wanneer het pakket wordt verzonden, ontvang je een mail. Voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden! Echter kan hier geen garantie op gegeven of beroep op gedaan worden.

Is het product toch niet wat je verwacht had? Of heb je je vergist? Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling (de beveiliging op de dop) is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort. Enkel de kosten voor retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht en voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via info@hetsterkereddertje.nl

Wij stellen de volgende voorwaarden:

  • Artikel en verpakking zijn ongebruikt
  • Artikel en verpakking zijn in originele staat
  • Artikel en verpakking zijn onbeschadigd

Zodra wij het product ontvangen hebben sturen wij jou een email dat wij de producten hebben ontvangen. Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je het geld teruggestort (excl. verzendkosten).

Retouradres Het Sterke Reddertje
Elzen 6
5427 RC Boekel
info@hetsterkereddertje.nl